Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
3 x ca. 450 g | Broiler chicken; cut up |
1/3 Tasse | soy sauce |
2 Esslöffel | vegetable oil |
1 klein | Onion chopped |
1 | Cloves garlic finely chopped |
1/2 Teelöffel | ginger ground |
1/4 Teelöffel | cinnamon ground |
1/4 Teelöffel | Anise seed crushed |
1/8 Teelöffel | nutmeg ground |
1/8 Teelöffel | cloves ground |
Place chicken in shallow glass or plastic dish. Mix remaining ingredients; pour over chicken. Cover and refrigerate, spooning marinade over chicken occasionally, at least 1 hour.
Remove chicken from marinade; reserve marinade. Place chicken in ungreased oblong baking dish, 12 X 7 1/2 X 2". Brush marinade on chicken. Cook uncovered un 350F degree oven, brushing once or twice with marinade, until thickest pieces of chicken are done, about 1 hour.
spices called for in Chinese dishes. Five spice powders may contain, in addition to the spices listed, fennel seed, Szechuan peppers or star anise. The Chinese use five spice powder sparingly. You can substitute the last 5 spice ingredients with 1 teaspoon of Chinese 5 Spice powder.
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
|