Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
4 Tasse | red wine |
1 1/2 Tasse | water |
3 x ca. 30 g | sugar |
1 | Cinnamon stick |
3 | cloves whole |
2 | Lemons |
1 | Orange |
1. Peel the lemons and the orange real fine and keep the juice for something else. 2. Mix wine, water, cinnamon, cloves, sugar, lemonpeel and
orange peel in a pot. 3. Heat, until very hot but Do Not Boil. 4. Discard the seasons and peel and serve very hot. 5. Decorate with a slice of lemon if desired.
Out of "1 X 1 Der guten Kueche"
Translated by Brigitte Sealing Cyberealm Bbs 315-786-1120
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
|