Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Wurst and Potatoes Augratin
Zutaten für 6 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 x ca. 450 gNew Braunfels Pork and Beef Wurst; sliced thin
1 DoseGolden mushroom soup
1/2 Tassemilk
1/2 Tassegreen onions chopped
1/2 Teelöffelsalt
1/4 Teelöffelpepper
5 TassePotatoes thinly sliced
1 Esslöffelbutter or margarine
1/2 TasseCheddar cheese grated
die Zubereitung:

Combine soup, milk, onions, salt, and pepper. Blend well.

Place half of the sliced potatoes into a two quart casserole. Add half of the wurst, and cover with half of the soup mixture. Repeat layers and spat with butter or margarine. Cover casserole and bake at 350F for about 1 hour and 15 minutes. Remove cover and sprinkle with cheese. Bake uncovered for 10 minutes longer, or until potatoes are tender.

Serve and enjoy!


Anmerkungen zum Rezept: