Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
3 Esslöffel | butter or margarine |
1/4 Tasse | onion finely chopped |
1/4 Tasse | green pepper finely chopped |
6 gross | Tomatoes, peeled & quartered |
3/4 Teelöffel | salt |
1/8 Teelöffel | pepper |
1/2 Teelöffel | sugar |
1/8 Teelöffel | garlic salt |
1/2 Teelöffel | oregano dried leaves |
1. In a deep, 2-quart, heat-resistant, non-metallic casserole melt butter or margarine in Microwave Oven 30 seconds. Add onion and green pepper, and heat, uncovered, in Microwave Oven 3 minutes or until lightly browned. 2. Add remaining ingredients and stir to combine. 3. Heat, covered, in Microwave Oven 5 to 6 minutes or until tomatoes are very tender. 5tir occasionally. Serve hot or cold
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
|