Rezept: |

Rezept drucken
|

ins Rezeptbuch legen
|

als email versenden
|

MealMaster - Ansicht
|

Rezept als PDF
|

Rezept benoten
|

Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
3 | eggs |
1 Tasse | oil |
2 Tasse | sugar |
2 Teelöffel | vanilla |
2 Tasse | Zucchinii; grated |
3 Tasse | flour |
2 Teelöffel | cinnamon |
1 Teelöffel | salt |
1/2 Teelöffel | baking powder |
1 Teelöffel | Baking soda |
1 Tasse | Broken nuts |
1 Tasse | Raisins or dates |
Mix eggs, oil, sugar and vanilla, beating to blend. Sift dry ingredients together; add to first mixture and add squash. Add nuts and raisins; spoon into slightly greased and floured loaf pan and bake at 350 for 1 hour.
Mrs Richard Amsden (Anna)
Marvell, Ar
From the book <High Cotton Cookin'>, Marvell Academy Mothers Assn, Marvell, Ar 72366, Isbn 0-918544-14-9, downloaded from Glen's Mm Recipe Archive,
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
|