Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Barley and Sun-Dried Tomato Pilaf
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1/2 Tasseonion chopped
1 TassePearled barley
2 1/2 TasseVegetable broth
1 EsslöffelDried parsley Or 2 tablespoons fresh parsley
1/4 TasseSun-dried tomatoes; slivered
1/2 Teelöffelsalt
1 TasseFrozen green peas; defrosted
die Zubereitung:

Put all ingredients except peas in rice cooker. Cover and allow to cook until rice cooker shuts off. Carefully remove cover, quickly stir mixture and add green peas. Cover and allow to steam for 10 minutes before serving. Serve immediately.

(It took about 90 minutes in the steamer/rice cooker.)


Anmerkungen zum Rezept: