Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Basil Potato Soup
Zutaten für 9 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 Esslöffelolive oil
3 Tasseleeks diced
3 TassePeeled Diced Red Potato
2 Tassewater
2 Esslöffelwhite wine dry
Vegetarian Bouillon; Cubes
4 TasseNonfat Soy Milk; Or Nonfat Milk
1/4 Tassebasil minced, fresh
1/4 Teelöffelsalt
1/4 Teelöffelpepper
die Zubereitung:

Heat oil in Dutch oven over med-high heat. Add leek and potato, saute 5 min. Add water, wine, and bouillon; bring to a boil. Cover, reduce heat and simmer 25 min or until vegetables are tender. Coarsely mash potato mixture using a potato masher. Add soy (or nonfat) milk and remaining ingredients; cook over low heat 10 min or until thoroughly heated (do not boil).

Points: 3 Exchanges 1 1/2 Starch, 1/2 Fat

This was excellent!! A change we would make ... we prefer thicker potato soups so we would have only used 1 - 2 C milk.

Entered into MasterCook and tested for you by Reggie & Jeff Dwork <reggie@reggie. Com>

Sod 524mg Cff 18.1%


Anmerkungen zum Rezept: