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Basil Tofu and Vegetable Sandwich
Zutaten für 6 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1/2 Karton(12 oz) extra firm tofu
1 Esslöffelbasil minced
3 Esslöffelgreen onions minced
cloves garlic minced
2 Teelöffellemon juice
1/2 Teelöffelsalt
1/8 Teelöffelblack pepper crushed
12 ScheibeWhole-wheat bread
12 ScheibeTomato
6 Scheibered onion
3 Tassecarrot shredded
12 Romaine leaves
3 TasseAlfalfa sprouts
die Zubereitung:

Cooking column written by Donna Deane.

1. Drain tofu and pat dry with paper towel. Mash tofu with fork in bowl. Stir in basil, green onions, garlic, lemon juice, salt and pepper.

2. Spread 2 tablespoons tofu mixture on each of 6 slices bread. Top each with 2 tomato slices, 1 red onion slice, 1/2 cup shredded carrot, 2 romaine leaves, 1/2 cup alfalfa sprouts and l slice bread.

Each Serving 202 calories; 484 mg sodium; 2 mg cholesterol; 4 grams fat; 34 grams carbohydrates; 12 grams protein; 2.02 grams fiber


Anmerkungen zum Rezept: