Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Beans Mexicana
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
2 DoseKidney beans + their juice
1 TasseUncooked long grain brown rice
2 grossonions chopped
2 grossGreen peppers; chopped, up to 3
1 TasseCooked seitan; cut into small pieces
5 grossRed tomatoes; chopped, up to 6
4 grosscloves garlic minced
1 TeelöffelCumin; up to 2
1 TeelöffelDried oregano; (or 1 Tb fresh chopped)
Dried whole chipotle; (smoked jalapeno)*
2 1/4 TasseVeggie broth
die Zubereitung:

Saute onions, peppers, and garlic in a 1/4 cup of the veggie broth until soft. Mix in the rest of the ingredients and bring to a boil. Lower heat to a simmer, cover, and cook until the rice is tender, about 45 minutes.

by MM_Buster v2.0l.


Anmerkungen zum Rezept: