Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
2 x ca. 450 g | Boneless beef; cut in 3/4 inch cubes |
3 Esslöffel | cooking oil |
3 mittel | Carrots chopped |
1/2 Tasse | onion chopped |
1 | )3 ounce) can mushrooms; drained |
1 Teelöffel | salt |
1 Dose | (18 ounce) tomato juice |
2 Esslöffel | Prepared mushrooms |
In a large skillet brown beef quickly in hot oil. Place carrots, onion and drained mushrooms in crock pot. Add browned meat; sprinkle with salt. Combine tomato juice and mustard. Pour over meat and vegetables in cooker. Cover and cook on low heat for 8 to 10 hours. Stir the soup well before serving. Ladle into soup bowls.
Talk Tkl Chat Room Recipes - 02-03-98
Recipes from The Kitchen Link, http://www. Kitchenlink. Com
98, converted by MM_Buster v2.0l.
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
|