Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
1 Bund | Beets |
1 Tasse | water |
3/4 Teelöffel | salt kosher |
2 Esslöffel | sugar |
1 Esslöffel | cornstarch |
1/4 Tasse | orange juice |
2 Esslöffel | lemon juice |
1/2 Teelöffel | Orange rind grated |
1 Esslöffel | Parve margarine |
Cut off tops of beets; peel thinly, then dice. Bring water to boil in saucepan, add 1/2 tsp. Salt and diced beets. Add more water if necessary. Boil gently, tightly covered, 20-30 minutes until tender. If using pressure cooker, cook 5-6 minutes. Drain beets, reserving liquid.
Combine sugar, cornstarch and 1/4 tsp. Salt in top of double boiler. Stir in 1/4 cup liquid from cooked beets and the orange juice. Cook over direct heat until thick and smooth, stirring constantly. Remove from heat; stir in lemon juice, orange rind and margarine. Add beets, mix lightly. Place over boiling water until thoroughly heated through.
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
|