Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Berry Good Avocado Salsa
Zutaten für 7 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
2 EsslöffelSafflower oil
Shallot minced
3 EsslöffelRaspberry vinegar
1 Esslöffelpoppy seeds
1 Teelöffelsugar
1 grossHaas Avocado; peeled and pitted and cut into 1/2-inch cubes
1 x ca. 1/2 LiterFresh raspberries; halved if large
Poblano pepper; roasted, skinned and seeded and, minced
die Zubereitung:

Heat oil in small saucepan over medium-high heat. Add the shallots and saute for 1 minute, stirring frequently. Lower the heat to medium and add the vinegar, poppy seeds, and sugar. Continue cooking for 2 minutes, stirring constantly. Remove from the heat and let cool. Combine the avocado, raspberries, and chile in a medium bowl. Add the vinegar mixture to the bowl and fold gently to coat. Serve immediately. This salsa will not keep. Makes 1+3/4 cups.

kitpath@earthlink. Net 8/27/98 0per 1/4 cup 100 cals, 8g fat]

not attempt to make this salsa with the smooth skinned avocado; the chemicals of the berries and avocado will clash. This makes a good sauce for lamb, pork, poultry.


Anmerkungen zum Rezept: