Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Big and Soft Raisin-Oatmeal Cookies
Zutaten für 20 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1/4 Tassebutter
1 1/4 TasseSmooth peanut butter
1 Teelöffelvanilla
1 TeelöffelDark or light corn syrup
1 Tassesugar
1/2 Tassedark brown sugar
3 grosseggs
2 TeelöffelBaking soda
1/2 TeelöffelMace
4 Tasseoats uncooked
1 1/2 Tasseraisins dark
die Zubereitung:

Beat butter in mixer until softened. Beat in peanut butter. Beat in vanilla, corn syrup and both sugars until light and fluffy. Add eggs, beating after each addition. Add baking soda and mace. Gradually add oats. Stir in raisins. For each cookie, shape 1/4 c. Dough into ball and place four on cookie sheet. Then press into 3" circle about 1.2" thick. Bake 350 for 16-17 min. Let stand on cookie sheets. 1 min. From Lhj, 10/90, page 198.


Anmerkungen zum Rezept: