Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Chateaubriand Disraeli
Zutaten für 2 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
3 x ca. 450 gFilet mignon
1 TasseDry burgundy
2 ScheibeGuinea hen breasts (or chicken breasts)
2 EsslöffelPate
1 grossMushroom cap; sauteed
die Zubereitung:

wine. Place steak, Guinea hen breasts, pate, and mushroom cap on a baking sheet, but first seal it in aluminum foil (Disraeli's chef had to use a covered pan; you can too). Bake in oven for 25 minutes ~ 5 minutes longer for medium well done. Makes 2 servings. _The Joys of Jewish Cooking_, Stephen and Ethel Longstreet, 1974. Weathervane Books, L°C 74-229. Typos by Jeff Pruett


Anmerkungen zum Rezept: