Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Cheddar Ale Soup
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1/4 Tassebutter
1/2 Tasseonion minced
1/3 Tassecarrots grated
1/4 flour
1/2 Teelöffelmustard dry
1/2 Teelöffelpaprika
1/2 x ca. 450 gGrated cheddar cheese; (2 cups)
3 Dose(10 3/4 oz.) chicken broth
1 1/4 TasseHalf-and-half
1 Dose(12 oz.) ale or beer
die Zubereitung:

This recipe comes from my "Byerly's Collection", recipe cards handed out at the Twin Cities premier upscale grocery store, and is billed as "an English recipe from Quebec".

Melt butter in large heavy saucepan. Add onion and carrot, cover and cook over low heat about 5 minutes. Blend in four, mustard, and paprika. Stir in cheese and 1 can broth until cheese is melted. Add remaining ingredients; simmer 30 minutes, stirring occasionally.

Makes 7 cups. Garnish bowls of soup with popcorn, minced chives, chopped parsley, or crumbled bacon.

by MM_Buster v2.0l.


Anmerkungen zum Rezept: