Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Cheddar Pasta And Vegetables
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 x ca. 450 gRotini pasta
2 mittelCarrot
1 TasseBroccoli floweretts
Green peppers, medium
10 3/4 x ca. 30 gCan cream celery soup
1/2 TasseCheddar cheese shredded
1/2 TasseMilk 2%
1 EsslöffelBrown spicy mustard
die Zubereitung:

Put on the pasta water to boil. When it is boiling add the sliced carrots. Cook for five minutes. Then add the rotini and bring back to the boil. Once it is boiling again slowly add the broccoli flowerettes. Stir and cook for about 10 minutes until rotini is done. Drain into a colander. Return pan to stove and turn down the heat to low. Add the remaining ingredients. Over low heat, heat until cheese melts, stirring often. Add rotini and vegetables back into the pot. Heat through, stirring occasionally.

Original poster not on file


Anmerkungen zum Rezept: