Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Chicago Style Pizza
Zutaten für 3 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 1/2 x ca. 450 gground beef
1/2 Tasseonion chopped
6 x ca. 30 gCan of tomato paste
2 Esslöffelparmesan
1 Teelöffeloregano
1 1/4 Teelöffelsalt
1/2 Teelöffelpepper
10 Refrigerated biscuits
1/4 TasseMushroom stems and pieces, Drained
Tomato sliced
1 TasseMozzarella grated
die Zubereitung:

Grease a 9 inch pan. Brown in a skillet the ground beef and onion. Drain beef and stir in tomato paste, 1 tb Parmesan cheese, oregano, salt and pepper. Simmer while preparing crust. Separate biscuits. Arrange biscuits in a prepared pan and press over bottom and up sides to form crust. Spoon hot meat mixture into crust. Arrange on top; mushrooms, tomato slices, 1 tb Parmesan cheese and Mozzarella cheese. Bake at 350 degrees for 20 to 25 minutes or until the crust is a deep golden brown. Randy Rigg


Anmerkungen zum Rezept: