Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Chicken and Fresh Vegetables
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 kleinHead cauliflower
2 mittelCarrots thinly sliced
2 EsslöffelFresh or dried parsley
1/4 Teelöffelpepper
1/2 Tassewater boiling
Chicken breast halves skinless
Tomatoes - ripe; sliced
1 grossonion thinly sliced
1 EsslöffelBasil - divided; chopped
1 Tassechicken broth
2 Esslöffellemon juice
die Zubereitung:

Break the cauliflower into small pieces. Combine vegetables in 3 quart baking dish.

Sprinkle with 1 Tbs. Parsley, 2 tsp. Basil, and the pepper. Pour the chicken broth over vegetables. Make paste of the remaining parsley and basil, garlic powder and lemon juice. Place chicken over vegetables. Spread the paste on chicken, cover and bake at 350F for 1 1/2 hours or until chicken and vegetables are tender. Makes 4 servings

Nutrition Information

Calories 183 Fat grams 2.4 Fiber 2.6

Recipe from http://www. Canadianparents. Com/canadacooks/index. Htm


Anmerkungen zum Rezept: