Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Chicken and Mushrooms in a Tarragon Sauce
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
Whole chicken breasts, skinned and boned
1 1/2 Tassemushrooms fresh, sliced
2 Esslöffeloil
1 Tassewhipping cream
2 Teelöffelflour
1/4 Teelöffelsalt
1/4 TeelöffelDried tarragon, crushed
4 Tasserice cooked
die Zubereitung:

Cut chicken into bite size pieces, and cook along with the mushrooms in the oil in a skillet over medium heat. Stirring often until chicken is done, drain, discard the drippings and set aside. Keepthe chicken and mushrooms warm. Stir together the whipping cream and flour, and in the same skillet combine the with the salt and tarragon. Cook and stir until thick and bubbly, and return chicken and mushrooms to skillet. Cook and stir until heated through, and serve over hot rice. Serves 4


Anmerkungen zum Rezept: