Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
1 Packung | Frozen peas and carrots |
1 Dose | Sliced mushrooms; undrained |
1 Dose | Condensed cream of chicken soup |
2 Tasse | Cut-up cooked chicken {or turkey} |
1 Tasse | Crushed potato chips |
Rinse frozen peas and carrots to seperate; drain.
Oven Method: Mix peas and carrots, mushrooms {with liquid}, soup, and chicken in ungreased casserole dish. Sprinkle with crushed potato chips. Cook uncovered in 350 degree oven until hot and bubbly, about 35 minutes.
Range-Top Method: Mix peas and carrots, mushroom {with liquid}, soup, and chicken in 2 qt. Saucepan. Heat to boiling; reduce heat. Cover and simmer, stirring occasionally, until vegetables are done, 8-10 minutes. Sprinkle with crushed potato chips.
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
|