Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Chicken Picante Stew
Zutaten für 8 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 x ca. 450 gKielbasa; lean, chopped
1 x ca. 450 gChicken breast; no skin, no bone, R-T-C, cut in 1" pieces
32 x ca. 30 gchicken broth
24 x ca. 30 gPicante sauce
Bell pepper chopped
1 Tassecelery chopped
Potatoes Or; diced
1 3/4 Tasserice
die Zubereitung:

Cut chicken and sausage into bite sized pieces. Add onions, peppers, celery, potatoes, picante sauce & broth. Cook for 1 to 1/2 hours or pressure cook meat for 10 minutes then cook all ingredients for 30 minutes.

rice to freeze this. We only do the potatoes when we will eat it that day (or as leftovers for the next week).


Anmerkungen zum Rezept: