Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Chicken-Stuffed Melon with Pomegranate
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
2 mittelCantaloupes
2 TasseCold cooked chicken; diced
1/2 TasseSeedless green grapes
1 mittelPomegranate; seeds only
1 kleinPeeled kiwi fruit; sliced Lime
Honey Dressing
4 Esslöffellime juice
4 Esslöffelhoney
1/4 Teelöffelcoriander ground
1/4 Teelöffelnutmeg
die Zubereitung:

Cut each cantaloupe in half in a zigzag pattern. Scoop out and discard seeds. With a curved grapefruit knife, cut fruit from rind, then into bite-size pieces. Drain melon pieces and shells. Combine melon and chicken; spoon into shells. Top with grapes, pomegranate seeds, and kiwi slices. Prepare Lime-Honey Dressing: Lime-Honey Dressing. Mix lime juice and honey with ground coriander and nutmeg; pass dressing at the table. Makes 4 servings. Serving suggestion: For a visual treat, fill cantaloupe halves with chicken salad; top with green grapes and crimson pomegranate seeds.

Company.


Anmerkungen zum Rezept: