Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Lemon Bread
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 1/2 TasseFlour sifted
3/4 Tassesugar
1/2 Tassebutter
1/2 Tassemilk
Lemon; grated , rind of
eggs
1 1/2 TeelöffelBaking powder; sift with flour
1/2 TeelöffelSalt; sift with flour
1 Tassepecans finely chopped
Icing
Lemon (spprox. 3 tablespoons) , Juice of
1/3 Tassesugar
die Zubereitung:

Blend sugar and butter well. Add eggs, one at time and beat well. Add flour and milk alternately, starting and ending with flour. Stir in lemon rind and pecans. Bake in bread pan in 350 degree oven 45-60 minutes. Let stand in pan after baking for 5 minutes. Turn out onto plate and while hot brush with icing mixture.

Recipe from Mrs. J. E. Kumier, Bakersfield, Ca


Anmerkungen zum Rezept: