Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Lemon Chicken
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
chicken breasts boneless, skinless
2 Esslöffelflour
1 1/2 Teelöffelolive oil
1 Teelöffelbutter
1/2 Tassechicken broth
1 Esslöffellemon juice
die Zubereitung:

In a non-stick skillet over a medium heat, melt butter and mix with olive oil. Meanwhile coat chicken breasts with flour. Place chicken breasts in skillet and brown both sides. Add lemon juice to broth. When chicken is brown on both sides, pour broth with lemon juice into the skillet, cover tightly with a lid, and turn heat down to medium low. Simmer for 15 minutes. Remove cover from skillet and reduce broth until thicked. Remove chicken breasts and pour thickened sauce over top.


Anmerkungen zum Rezept: