Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Lemon Chicken
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
3 x ca. 450 gChicken Breasts boneless
1 Esslöffelsherry
1 Esslöffelsoy sauce
1/2 Teelöffelsalt
eggs
1/4 Tassecornstarch
1/2 Teelöffelbaking powder
2 TasseOil for frying
1/3 Tassesugar
1 Esslöffelcornstarch
1 Tassechicken broth
1 Esslöffellemon juice
1 Teelöffelsalt
2 Esslöffeloil
lemon thinly sliced
die Zubereitung:

Combine chicken with sherry, soy sauce & salt. Marinate for 15-20 minutes. Beat eggs, cornstarch & baking powder to form a smooth batter. Heat oil to 350 degrees. Coat chicken with batter & fry until golden brown. Cut into 1 by 1-1/2 inch pieces & arrange on a serving dish. Combine sugar, 1 T. cornstarch, broth, lemon juice & salt. Heat remaining oil. Stir fry the lemon slices for 30 seconds. Slowly stir in cornstarch mixture. Cook, stirring constantly until sauce is clear. Pour over chicken & serve immediately. Enjoy!


Anmerkungen zum Rezept: