Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Lemon Coconut Bars
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 TasseButter or corn oil margarine; melted
1/2 TasseConfectioner's sugar plus extra for sprinkling
2 TassePlus 3 tablespoons flour; divided
eggs
2 Tassesugar
1 Teelöffelbaking powder
1/8 Teelöffelsalt
1/3 Tasselemon juice fresh
1 1/2 TasseGrated coconut; unsweetened, if you can find it
die Zubereitung:

Heat oven to 325. Mix butter, confectioner sugar and 2 cups flour. Press into bottom of a 10 x 15-inch pan. Bake 10 to 15 minutes or until light brown. Beat eggs with sugar. Add 3 tablespoons flour, baking powder, lemon juice and salt. Stir in coconut. Pour over crust. Bake 25 minutes or until set and light brown. Cool. Cut into 2-inch squares or into fingers. Dust with confectioner sugar.


Anmerkungen zum Rezept: