Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Lemonade Chicken
Zutaten für 6 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
Broiler chickens
Cut up, 3 lbs each
1/4 Tasseall-purpose flour
1 1/4 Teelöffelsalt
2 Esslöffelcooking oil
6 x ca. 30 gFrozen lemonade; thaw
3 Esslöffelbrown sugar
3 Esslöffelcatsup
1 Esslöffelvinegar
2 Esslöffelwater cold
2 Esslöffelcornstarch
cooked rice hot
die Zubereitung:

Combine the flour with salt; coat chicken thoroughly. Brown chicken pieces on all sides in hot oil; drain. Transfer to a crockpot. Stir together the lemonade concentrate, brown sugar, catsup, and vinegar; pour over chicken. Cover; cook on high heat setting for 3 to 4 hours (Or set on low for 6 to 8 hrs.) Remove chicken; pour cooking liquid into saucepan. Return chicken to cooker; cover to keep warm. Skim fat from reserved liquid. Blend cold water slowly into cornstarch; stir into hot liquid. Cook and stir till thickened and bubbly. Serve chicken with gravy over hot cooked rice.


Anmerkungen zum Rezept: