Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Marinated Pork Loin
Zutaten für 6 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
cloves garlic minced
2 Esslöffelparsley fresh, chopped
1 Esslöffeldijon mustard
1 Esslöffelwater
2 Teelöffelthyme dried
2 Teelöffelbasilicum dried
2 Teelöffelsugar
1 Teelöffelvinegar
1/4 Teelöffelsalt
1/8 Teelöffelred pepper ground
Boneless pork top loin roast; (2 pounds), trimmed of all visible fat
die Zubereitung:

In a small bowl, stir together the garlic, parsley, mustard, water, thyme, basil, sugar, vinegar, salt and pepper. Place the pork in a pie plate. Spread evenly with the garlic mixture. Cover and refrigerate for 12 to 24 hours. Preheat the oven to 325 degrees. Coat a roasting rack with nonstick spray and place the rack in a roasting pan. Place the roast on the rack. Roast for 1 hour, or until the meat thermometer inserted in the center registers 160 degrees. Transfer the pork to a cutting board; cover with foil and let stand for 15 minutes before slicing.


Anmerkungen zum Rezept: