Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Peanut Butter Pie
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
Baked pie shell
2 TasseScalded milk
1 TassePowd. sugar
Egg yolks beaten
1/2 Tassepeanut butter
2 Esslöffelbutter
1/4 Tassecornstarch
1/4 Teelöffelvanilla
2/3 Tassesugar
Egg whites for meringue
1/4 Teelöffelsalt
die Zubereitung:

Combine powdered sugar and peanut butter. Blend until the appearance of biscuit mix. Spread half of this mixture on pie shell. Combine cornstarch, sugar, and salt; add scalded milk and mix well. Pour small amount over beaten egg yolks, mix well; then return to milk mixture. Cook in top of double boiler until mixture thickens. Add butter and vanilla; then pour into prepared pie shell. Top with meringue made form 3 beaten egg whites and 3 tablespoon sugar. Sprinkle remainder of peanut butter mix over neringue. Bake 325 degrees until meringue is brown.


Anmerkungen zum Rezept: