Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Peanut Butter Refrigerator Cookies
Zutaten für 72 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1/4 Tassepeanut butter
3/4 Tassebutter or margarine
2 Tassecorn syrup Dark
egg beaten
(up to)
5 Tasseflour
1 Teelöffelsoda
1 Teelöffelcream of tartar
1 TassePeanuts chopped
die Zubereitung:

Cream peanut butter, butter and syrup together. Add beaten egg. Sift flour, soda and cream of tartar together and add to the creamed mixture. Mix in chopped peanuts. Place in refrigerator until dough is chilled. Shape in rolls 1-1/2 inches in diameter and return to refrigerator, or wrap in vapor/ moisture-proof material and freeze. Slice thinly and bake 10-15 minutes at 400 degrees. Yields 6 dozen cookies.

Food Section, Arkansas Gazette,

12/29/1966

From a collection of my mother's (Judy Hosey) recipe box which contained lots of her favorite recipes, clippings, etc. Downloaded from Glen's Mm


Anmerkungen zum Rezept: