Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Pear Chutney
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
12 x ca. 30 gDried pear halves, chopped (2 cups)
1 grossRed onion, finely chopped (1 cup)
2 1/2 TassePear nectar
2 TasseDark seedless and/or golden raisins
3/4 Tassecider vinegar
1/2 TasseDried tart cherries
1/3 Tassesugar
1 EsslöffelMustard seeds
1 EsslöffelGrated, peeled fresh ginger
1/4 Teelöffelsalt
Cinnamon stick (3 inches)
die Zubereitung:

In a 4-quart saucepan, heat all ingredients and 1 cup water to boiling over high heat, stirring occasionally. Reduce heat to low; simmer, uncovered, 15 minutes or until pears are very soft, stirring frequently.

Discard cinnamon stick. Spoon chutney into jars for gift giving. Store in refrigerator for up to a month.


Anmerkungen zum Rezept: