Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Peas and Cauliflower in Spicy Yellow Yogurt Sauce
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 kleinCauliflower; head, broken into florets (1 1/2 pounds)
3 Tassewater
1 EsslöffelSalt
1 TasseFrozen peas; tiny
2 Tasseyogurt plain, low fat
1 grossGarlic clove finely minced
1/2 Teelöffelturmeric ground
1/2 Teelöffelground cumin
1/2 Teelöffelblack pepper freshly ground
1/8 TeelöffelCayenne pepper; or more to taste
die Zubereitung:

1. In a large pot over high heat, bring the water with 2 teaspoons of the salt to a boil, drop in the cauliflower florets and the frozen tiny peas, return to a boil, and cook for only 2 minutes. Drain in a colander and run under cold water to stop the cooking and cool. Let the vegetables drain in the colander while you prepare the dressing. 2. In a serving bowl, whisk together the remaining ingredients, whisking until the mixture is creamy. Fold in the vegetables gently to coat. Serve immediately or cover with plastic wrap and refrigerate for up to 4 hours, lightly tossing again before serving.


Anmerkungen zum Rezept: