Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Pecan Catfish
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
2 Esslöffelmilk
3 Esslöffeldijon mustard
Catfish fillets
1 Tassepecans ground
die Zubereitung:

(A super-simple but elegant-and rich-way to present catfish.)

Heat oven to 500 degrees.

In a small bowl, combine milk and mustard. Dip fillets into mustard mixture then dip into ground pecans, shaking off excess.

Place on greased baking sheet. Oven-fry for 10-12 minutes or until catfish flakes easily.

From "Fishing for Complements", The Catfish Institute.

Arkansas Gazette, 08/10/1988

From a collection of my mother's (Judy Hosey) recipe box which contained lots of her favorite recipes, clippings, etc. Downloaded from Glen's Mm


Anmerkungen zum Rezept: