Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Pecan Pie
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
9-inch pie shell; unbaked
2 Tassepecans chopped
1 TasseSugar; brown or white
1 Tassecorn syrup light
1 Esslöffelflour
1 Teelöffelvanilla
1/4 Teelöffelsalt
eggs
2 Esslöffelbutter
die Zubereitung:

Fannie Flagg's Pecan Pie recipe is in the back of her book also. Here is that recipe. Nadia in Texas

Line the pie shell with chopped pecans. Combine the sugar, corn syrup, flour, vanilla, and salt and mix until blended. Beat in the eggs one at a time, mixing well each time. Pour into the nut-lined pie shell, and dot with butter. Bake at 350 degrees until firm-about 1 hour.

"Sinful stuff-Stump's favorite".


Anmerkungen zum Rezept: