Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Pecan Pie Bars
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
2/3 Tassesugar granulated
1/2 Tassebutter or margarine, softened
1 Teelöffelvanilla
egg
1 1/2 TasseGold Medal all-purpose flour
2/3 Tassebrown sugar packed
1/2 TasseLight or dark corn syrup
1 Teelöffelvanilla
eggs
1 TasseBroken pecans
die Zubereitung:

Heat oven to 350 degrees. Mix granulated sugar, margarine, 1 teaspoon vanilla and 1 egg in large bowl. Stir in flour. Press dough in bottom and 1/2-inch up sides of ungreased rectangular pan, 13 x 9 x 2-inches. Bake until edges are light brown, 10 to 15 minutes. Beat brown sugar, corn syrup, 1 teaspoon vanilla and 3 eggs with spoon. Stir in pecans. Pour over crust. Bake until set, 25 to 30 minutes. Loosen edges from sides of pan while warm.; cool completely. Cut into bars, about 2 x 1 1/2-inches. Cover and refrigerate any remaining bars. Yields 36 bars.


Anmerkungen zum Rezept: