Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Pecan Tassies
Zutaten für 24 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1/2 TasseParkay margarine; softened
1 Packung(3 oz) Philadelphia Cream Cheese, softened
1 Tasseall-purpose flour
3/4 Tassebrown sugar firmly packed
egg
1 Teelöffelvanilla extract
3/4 Tassepecans chopped
die Zubereitung:

Combine margarine and softened cream cheese, mixing until well blended. Add flour; mix well. Chill. In another bowl, combine brown sugar, egg and vanilla; mix well. Stir in nuts. Divide chilled dough into 24 balls; press into miniature muffin pans. Fill each cup 3/4 full of brown sugar mixture. Bake at 325°F for 25 to 30 minutes, or until lightly browned. Cool 5 minutes; remove from pan. Sprinkle with confectioners' sugar if desired. Makes 2 dozen.

an electric mixer when combining the filling. Also, keep the dough balls from getting too warm as you work or you can't easily make the little tart shells in the miniature muffin pan. I promise these will go fast...make a double batch!


Anmerkungen zum Rezept: