Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Pecan Tassies
Zutaten für 24 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
3 x ca. 30 gcream cheese softened
1/2 Tassebutter room temperature
1 Tasseall-purpose flour
1/4 Teelöffelsalt
egg beaten
3/4 Tassebrown sugar
2 Esslöffelbutter room temperature
1/4 Teelöffelsalt
1 Teelöffelvanilla extract
1 Tassepecans chopped
die Zubereitung:

1. Mix together the cream cheese, 1/2 cup butter, 1 cup Ap flour and 1/4 tsp. Salt until blended. Chill this mixture for at least an hour.

2. Form the dough into 24 small balls, then press them into the bottom and sides of ungreased miniature muffin tins.

3. Blend the remaining ingredients, except the pecans, to make the filling.

4. Sprinkle a few nuts in the bottom of each pastry shell. Pour the filling mixture over the nuts to fill each cup 3/4 full.

5. Bake at 350 F for 20-25 minutes, or until the filling is set.

6. Cool slightly and remove from tins by running a knife around the edges.

From the MasterCook recipe list. Downloaded from Glen's Mm Recipe Archive,


Anmerkungen zum Rezept: