Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Pecan Toffee Squares
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 PackungPillsbury Moist Supreme Yellow Cake Mix
1/2 Cuo Butter; Softened
egg
14 x ca. 30 gcondensed milk sweetened
1 Teelöffelvanilla
6 x ca. 30 gChocolate-Coated Toffee Bits
1 Tassepecans chopped
die Zubereitung:

1. Heat oven to 350*F. Grease 13X9-inch pan. In large bowl, combine cake mix, butter and egg; mix well with pastry blender or fork. Press mixture in bottom of greased pan. Bake for 7 minutes.

2. Meanwhile, in medium bowl, combine condensed milk, vanilla and 1 egg; mix well. Stir in toffee bits and pecans.

3. Remove pan from oven; pour filling evenly over warm base. Return to oven, bake an additional 22 to 30 minutes or until filling is set. Cool 1 hour or until completely cooled. Cut into bars. Store in refrigerator.

36 bars.

four 1.4-ounce Heath or Skor bars. These bars are easier to cut after they = have been refrigerated.


Anmerkungen zum Rezept: