Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Pecan-Cheesecake Pie
Zutaten für 8 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
9-inch deep-dish pie crust
8 x ca. 30 gcream cheese softened
1/3 Tassesugar
1/4 Teelöffelsalt
1 Teelöffelvanilla
egg
1 1/4 Tassepecans chopped
Topping
eggs
1/4 Tassesugar
1 Tassecorn syrup light
1 Teelöffelvanilla
die Zubereitung:

Preheat the oven to 375 degrees. Prepare pastry in deep-dish pie plate. In small bowl, combine crean cheese, 1/3 cup sugar, salt, vanilla and 1 egg. Beat at medium speed until well blended. Spread in bottom of pastry lined pan. Sprinkle with pecans.

In small bowl, combine all topping ingredients. Beat on medium speed Just until well blended. Gently pour topping over pecans. Bake at 375 degrees for 35-40 minutes, or until center if firm to touch.

Cool completely. Cut into small wedges to serve. Refrigerate leftovers.


Anmerkungen zum Rezept: