Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Penne with Artichokes
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
10 x ca. 30 gArtichokes, frozen
1 1/4 Tassewater
2 Esslöffellemon juice
Cloves garlic chopped
2 Esslöffelolive oil divided
2 x ca. 30 gSun-dried tomatoes, drained
2 kleinDried hot red pepper, crushed
2 Esslöffelparsley chopped
1/4 Teelöffelsalt
1/4 Teelöffelpepper
3/4 Tassebreadcrumbs fresh
12 x ca. 30 gPenne pasta, hot cooked & drained
1 EsslöffelRomano cheese, grated
die Zubereitung:

Cook artichokes in water and lemon juice in medium saucepan over medium heat until tender. Cool artichokes, then cut into quarters. Reserve artichoke liquid. Cook and stir 3 cloves chopped garlic in 1 1/2 tablespoons oil in large skillet over medium heat until golden. Reduce heat to low. Add artichokes and tomatoes: simmer 1 minute. Stir in artichoke liquid, red peppers, parsley, salt and pepper. Simmer 5 minutes. Meanwhile, cook and stir bread crumbs and 2 cloves chopped garlic in remaining 1/2 tablespoon oil. Pour artichoke sauce over penne in large bowl; toss gently to coat. Sprinkle with bread crumb mixture and cheese.


Anmerkungen zum Rezept: