Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Penne with Tofu-Basil Pesto
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 Tassebasil leaf fresh
1 TasseTofu; firm, (reduced fat), ~6oz
1/4 TasseGrated fresh Parmesan cheese; (1 oz)
2 Esslöffelolive oil
2 Esslöffellemon juice fresh
1/2 Teelöffelblack pepper
1/4 Teelöffelsalt
cloves garlic minced
1 Teelöffelolive oil
2 1/2 TasseCremini mushrooms; sliced
1/4 TasseShallot minced
4 TassePenne pasta; cooked and drained
die Zubereitung:

1. Combine the first 8 ingredients in a food processor or blender, and process until smooth. Place pesto in a small nonstick skillet; cook over low heat until warm. Remove from heat; keep warm.

2. Heat 1 teaspoon olive oil in a large nonstick skillet over medium-high hear. Ass the mushrooms and shallots, and saute 4 minutes.

3. Combine penne, pesto, and mushroom mixture in a large bowl; toss gently.

1.4g); Protein 14.5g; Carb 48.6g; Fiber 2.1g; Chol 5mg; Iron 3.5mg; Sodium 310mg; Calc 139mg.


Anmerkungen zum Rezept: