Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Pepper Jelly
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
12 grossFresh med-hot red New Mexican chiles
2 kleinlemon quartered
1/2 TasseCider vinegar (125 ml)
3 TasseSugar (3/4 liter)
die Zubereitung:

Stem, seed, and finely chop chiles. Combine chiles, lemons, and vinegar and cook for approx. 30 minutes or until the chiles are tender. Remove the lemon quarters and add the sugar. Boil for 10 minutes, or until the jam reaches 8 d. F (5 d. C) above boiling on a jelly thermometer, or passes the sheeting test. Spoon jam into jars, cover, and process 15 min. In boiling water bath.


Anmerkungen zum Rezept: