Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Pepper Jelly
Zutaten für 28 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 1/2 Tassegreen pepper minced
1/2 TasseHot green pepper; minced
7 1/2 Tassesugar
1 1/2 TasseVinegar (5% acidity)
2 PackungLiquid pectin (3-oz)
die Zubereitung:

ingredients in a Dutch oven; bring to a boil. Boil 6 minutes, stirring frequently. Stir in pectin; continue boiling 3 additional minutes, stirring frequently. Remove from heat, and skim off foam with a metal spoon. Quickly pour hot jelly into hot sterilized jars, leaving 1/4-inch headspace; wipe jar rims. Cover at once with metal lids, and screw on bands. Process in boiling-water bath 5 minutes. Yield: 7 half pints.


Anmerkungen zum Rezept: