Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Pepper Relish
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
2 x ca. 450 gSweet red peppers; fine dice
2 x ca. 450 gSweet green peppers; fine dice
Jalapeno peppers; fine dice
1 x ca. 450 gYellow Onions diced
1 Tassewhite vinegar
1 Tassesugar
1 TeelöffelNon-iodized salt
die Zubereitung:

In a large non-aluminum saucepan, combine all ingredients. Bring mixture to a boil, over high heat, stirring constantly. Reduce heat to low and cook, uncovered, for 5 minutes. Meanwhile, sterilize 4 pint jars, lids, and bands according to manufacturers directions. Divide relish among sterilized jars leaving 1/2-inch space at the top of the jar. Wipe rims of jars to remove syrup and seal with lids and bands. Process jars in boiling water bath for 10 minutes. Remove jars from water bath, tighten lids and set aside to cool completely. Label jars and store in a cool dry place.


Anmerkungen zum Rezept: