Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Pepper Steak
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1/2 Tassebutter
2 x ca. 450 gBeef sirloin cut into 1/2 x 2 inch strips
1/3 Teelöffelgarlic powdered
1/2 Tasseonion chopped
Green peppers; cut in strips
Beef bouillon cube
1 Esslöffelcornstarch
1/4 Tassewater
3 Esslöffelsoy sauce
1 Teelöffelsugar
1 Dose(1 lb.) tomatoes
die Zubereitung:

In skillet melt butter, add beef, sprinkle with garlic powder and sauté', stirring slightly until browned. Remove meat, add onion and green peppers and sauté about 2 mins. Return together with cornstarch, bouillon, water, soy sauce, sugar and salt. Stir into meat mixture. Pour tomatoes over all and continue to cook just till thickened. Serve immediately, topped with whipped potatoes. Can use round steak, also.


Anmerkungen zum Rezept: