Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
1/2 Tasse | butter |
2 x ca. 450 g | Beef sirloin cut into 1/2 x 2 inch strips |
1/3 Teelöffel | garlic powdered |
1/2 Tasse | onion chopped |
2 | Green peppers; cut in strips |
1 | Beef bouillon cube |
1 Esslöffel | cornstarch |
1/4 Tasse | water |
3 Esslöffel | soy sauce |
1 Teelöffel | sugar |
1 Dose | (1 lb.) tomatoes |
In skillet melt butter, add beef, sprinkle with garlic powder and sauté', stirring slightly until browned. Remove meat, add onion and green peppers and sauté about 2 mins. Return together with cornstarch, bouillon, water, soy sauce, sugar and salt. Stir into meat mixture. Pour tomatoes over all and continue to cook just till thickened. Serve immediately, topped with whipped potatoes. Can use round steak, also.
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
|