Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Pepper Steak #2
Zutaten für 6 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
3 Tasserice cooked
1 x ca. 450 gLean beef round steak; cut 1/2-inch thick
1 Esslöffelpaprika
2 Esslöffelbutter or margarine
Cloves garlic crushed
1 1/2 TasseBeef broth (1 can)
1 TasseSliced green onions; w/tops
Bell peppers; cut in strips
2 Esslöffelcornstarch
1/4 Tassewater
1/4 Tassesoy sauce
2 grossFresh tomatoes; cut in eighths
die Zubereitung:

While rice is cooking, pound steak to 1/4 inch thickness. Cut into 1/4 inch strips. Spinkle meat with paprika and allow to stand while preparing the other ingredients. Using large skillet, brown meat in. Butter: add garlic and broth. Cover and simmer 30 minutes. Stir in onions. And bell peppers; cover and cook 5 minutes more. Blend cornstarch, water and soy sauce. Stir into meat mixture; cook, stirring, until clear and thickened, about 2 minutes. Add tomatoes and stir gently. Serve over bed of fluffy rice. Serves 6.

From <A Taste of Louisiana>. Downloaded from Glen's Mm Recipe Archive,


Anmerkungen zum Rezept: