Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Pepper-Sweet Corn Bread
Zutaten für 1  Menge anpassen
die Zutaten:
2 Esslöffeloil
1/2 Tassewater
egg
1/2 TasseKernel corn (cooked)
1 Tassered bell pepper chopped
1 Teelöffelpaprika
1 Teelöffelsalt
1/3 Tassecornmeal
2 Tassebread flour
1 1/2 TeelöffelReg. or quick rising yeast
die Zubereitung:

All ingredients should be at room temperature. Place in pan in order suggested by machine's manual.

Because the moisture content of vegetables varies a lot, it is important to watch the amount of liquid used. Keep this rule in mind; Do not add any extra liquid until the machine has kneaded long enough to extract liquid from the vegetables. At first, the dough appears dry, even crumbly, but it is easy to see the vegetables begin to release their moisture and the dough ball form. If a soft, round, slightly tacky ball has not formed near the end of kneading, more liquid can be added one tablespoon at a time.


Anmerkungen zum Rezept: