Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Peppered Potato and Two Bean Salad
Zutaten für 8 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
2 x ca. 450 gRed potatoes; five large, about
14 1/2 x ca. 30 gCooked black beans; rinsed and drained
1/2 Tassered onion chopped
1/2 x ca. 450 gspinach leaves rinsed, drained
1 mittelRed bell pepper; cored and chopped
2 TasseCooked green beans; cold, Or about 16-ounces
Dressing
1 Tasseyogurt plain, nonfat
3 Esslöffelcilantro fresh, minced
3 EsslöffelMinced fresh basil leaves
2 Esslöffellemon juice
die Zubereitung:

In a 5- to 6-quart pan, cover potatoes with water and bring to boiling on high heat; simmer until tender when pierced, about 30 to 35 minutes. Drain, let cool, and cut in 3/4-inch chunks into a bowl. Add black beans, onion and dressing; mix.

Line a platter with a few spinach leaves; sliver remainder. Mound cut spinach on a platter and top with potato salad; sprinkle with red peppers and surround with green beans. Salt to taste.

Dressing: combine yogurt (or use half-reduced-calorie mayonnaise) with herbs and juice.

Contacts (http://www. Dhs. Cahwnet. Gov/ps/cdic/cpl/) California. Project Lean; Po Box 942732, Ms-675; Sacramento, Ca 94234-7320. -Mc( kitpath@Earthlink. Net )BUster- 10/98

46mg]


Anmerkungen zum Rezept: