Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Pepperoni Frittata
Zutaten für 6 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 Tasseonions
1 TasseCauliflower, cooked
Eggs slightly beaten
5 x ca. 30 gPepperoni sliced
zucchini thinly sliced
3 Esslöffelolive oil
1/3 Tasseparmesan
die Zubereitung:

In medium skillet, saute onions and zucchini in oil until tender. Add cauliflower. In a bowl, stir eggs, cheese, and pepperoni until blended. Pour over vegetables in skillet. Cook over low heat about 15 minutes until set. If surface is moist, run skillet under broiler one minute or less to set the surface. Serve from skillet or slide onto serving plate. Cut into pie shaped wedges to serve.


Anmerkungen zum Rezept: