Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Pesto Alla Genovese
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
2 TasseFresh basil leaves; stripped from their stems, coarsely chopped and tightly packed
1 Teelöffelsalt
1/2 Teelöffelblack pepper freshly ground
Garlic cloves; chopped, minced, , (or your past participle of choice)
1/4 TasseFinely chopped pine nuts or walnuts
1 Tasseolive oil
1/2 TasseFreshly grated imported Romano or Parmesan cheese
die Zubereitung:

Process in blender or food processor to a smooth paste or puree. This keeps well in the refr and also freezes well. You said your mother raises herbs, so perhaps she'll indulge you with some fresh basil.


Anmerkungen zum Rezept: